Dėl institucinio ir anoniminio tono jie praranda susidomėjimą tuo, ką jie skaito, ir nesugeba perteikti pasitikėjimo. , tuo greičiau užmegs ryšį su jumis. Jei norite, galite patobulinti mikrokopiją. Dirbant su pirkėjų asmenimis, rekomenduoju perskaityti šią knygą: ux Microcopy: A Practical Book Handbook for user experience rašytojams, dizaineriams ir informacijos architektams, parašė Kinneret yifrah ir išleido flacovskis.
Mikrokopijos vadovas kinneret yifrah lengva internetinė rinkodara nicola onida skaitmeninė rinkodara pradėti modeliuoti klaidų pranešimus, pokalbio ir navigacijos CTA bei humanišką vartotojo sąsają. Patogus robotui, todėl kas yra mikrokopijaNetinka robotams. Taigi, kas tiksliai Specialusis švinas yra mikrokopija? Žinoma, tai yra galimybė priversti vartotojus, skaitančius jūsų tinklalapį ar internetinį turinį, pasijusti ypatingais. Atminkite, kad gerai parašyta mikrokopija lieka nepastebėta. Kiekvienas tekstas, skirtas žinutei perteikti, yra galimybė suteikti skaitytojui vertės. Dėkojame, kad perskaitėte mano įžvalgas Norite užduoti man klausimą apie tai, ką ką tik perskaitėte? Jei norite, parašykite man žemiau arba pasidalykite savo straipsniu su savo nuomonėmis savo socialinės žiniasklaidos kanaluose ar net el.

URL ir įklijavimas Tiesiog nukopijuokite URL ir įklijuokite jį į „Facebook“, „Instagram“, „x“, „YouTube“ ir tt Arba naudokite toliau pateiktas socialinių tinklų piktogramas. Jei turite klausimų, galiu į juos atsakyti. Labai ačiū. "Internet Marketing Made Easy | Sukurkite XML svetainės schemą ir kaip ją pateikti Google [seo vadovas] Sukurkite XML svetainės schemą ir kaip ją pateikti Google [seo vadovas] Skaitytojas:, Autorius: diegogrossi Atnaujinta iki: balandis, Kategorija: SEO Skaitymo laikas: minutės Straipsnio sudėtingumas: paprastas xml kūrimas Svetainės schema yra vienas iš pagrindinių veiksnių, į kurį reikia atsižvelgti, kad paieškos sistemos būtų lengviau indeksuoti jūsų svetainę.
|